Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Riasztó

Nm tudom, hogy ez a probléma belefér-e a fórum profiljába. Ha nem, akkor elfelejtjük.
Új házba költöztünk, ahol valamilyen riasztó rendszert szeretnék telepíteni. Csövezve nem lett, ezért csak wifi jöhet szóba. Az anyagi keret természetesen erősen korlátozott, ezért a kínai kínálatot nézegettem. A hazai céges ajánlatok is hasonló elemekből állnak, de általában össze vannak kötve központi szolgáltatással. Ha tudnátok tanácsot, tapasztalatokat megosztani velem, nagyon hálás lennék. Geometriai, topológiai információkat is adnék, ha komolyra fordülna.
(Privben is elképzelhető kommunikáció.)
Előre i köszönöm
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
#1
Nortek · 10 napja
Emlékszem.
Háló ablaka éjjel nappal nyitva, garázs, bejárati, egyéb ablakok, terasz.
Mozgás nem, mert kutya van.
#2
BlueEyes · 10 napja
Hikvision kamera, akár több is, megy wifiről, riaszt mozgásra vagy amire akarod, kijelölhetsz neki külön területet amit figyel, sd-re rögzít és pc-n visszanézhető.
táp kell neki.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!