Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Youtube App

Üdv!
Lehet eléggé láma kérdés, de ezt hol kell?:
Youtube mobil alkalmazásban való , videón lévő idő link kimásolása hogyan lehetséges?
ReVanced használók előnyben mert egy régebbi verzióban alapból a videó felületen volt koppintásra, de már nincs ott, abban pedig biztos belehet kapcsolni.
#1
onlyreg · 25 napja
Hello.
Youtube Revanced---> Bállítások---> Revanced extended---> Átfedés gomb, és azon belül vagy egyik, vagy másik opció legyek bekapcsolva, vagy akár mindkettő:
kephost.net/p/MTI1NDM1Ng.jpg
kephost.net/p/MTI1NDM2Ng.jpg
kephost.net/p/MTI1NDM2MQ.jpg

Nálam így van, és tökéletesen működik...
Amúgy megadhatod a linket konkrét kezdéssel máshogy is...
#2
Ju13s_09 · 25 napja
Az a helyzet hogy nem találom....
Én ezt a fejlesztést használom most:
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.

Tudtommal ez a legújabb mindig.
Ami a FÁJLCÉEREN azt nem néztem még, amúgy az enyém nem is mindenhol magyar, de ettől még felismerném az opciót, de nem látom Disappointed
#3
onlyreg · 24 napja
Huh.....ezt akkor sem biztos, hogy meg tudnám oldani, ha itt lenne a kezembe a telód....
Szóval kell a Revanced, mint program, de előtte fel kell tegyél egy GMSCore MicroG nevű cuccot, anélkül sosem lesz jó, lehet, el sem indul.
Az pedig abszolúte nem biztos, hogy a legújabb verzió a legjobb, nálam EZ van fent, és működik facán. Nem mondom, hogy két perc beállítani, el kell vele molyolni kicsit, mire testre szabod, de jónak kell lennie...
(...a belinkelt oldal / tartalom megtekintéséhez lehet regisztrálnod kell....van ott más is, válogass...)
#4
SDaev · 24 napja
Heló!
Az előttem szóló @onlyreg -hez hasonlóan nekem is megjelenik a videóba koppintáskor az időbélyeggel megosztás lehetősége, viszont nem kellett extra lépéseket tennem hozzá, de megtaláltam a beállításokban:
ReVanced > Player > és itt az utolsó előtti lehetőség "Show copy timestamp URL button".
i.imgur.com/VBRzm17.gif
#5
Ju13s_09 · 24 napja
Köszi, megnéztem, amúgy tudom hogyan működik, amit linkeltem ott is ott van a MicroG hozzá, ma került fel megint egy új verzió, de érdekes mert ott pl a MicroG nem a legújabb. Kb 3 ágon fejlesztik ezt sajnos...ezért lehet hogy egyes funkciók egyikben másikban vannak vagy nincsenek.
Igen van ez a lemaradott verziószámú, de amúgy felpeccselt okosság, és ott a videó felületen a linkmásoló, buffering fix alapból bekapcsolva, és full magyar:
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
#6
Ju13s_09 · 24 napja
Nekem nem ilyen a menű, alul van a Revanced Extended opció de azon belül a playerben nincs ilyen funkció, a névjegyben milyen verzió van?
Én szerintem visszamegyek arra a fejlesztésre amit előtt linkeltem. eskü az patent. Vagy még megnézem a Filecr-en azt a verziót....Ügye itt nem a verziószám a fétisem, csak hogy ki melyiket fejleszti hosszútávon, és azon maradni.
#7
Vivid · 24 napja
Megerősítem @onlyreg és @SDaev (4.10.0 verzió)kolléga megoldási javaslatát.
Mindkettő működik.
i.imgur.com/8atye7N.png

i.imgur.com/cS9fKPh.png

i.imgur.com/TCJay1d.png
#8
SDaev · 23 napja
Ha gondolod elküldhetem a saját változatomat belőle és akkor nem kell tovább bénázni vele.
Egyébként én innen töltöttem le a manager appot amivel a sima appból lehet ReVanced változatot készíteni: https://revanced.app/. A manager által patchelhető (nem Play Store szerinti legfrissebb) YT apk-t pedig innen tudod beszerezni: https://www.apkmirror.com/apk/google-...9-release/. Nem sok olyan mod apk letöltő oldal van amiben megbízok, ezért mindent le szoktam ellenőrizni virustotal-on, de ezt megerősítette a projekt GitHub oldala is https://github.com/revanced/revanced-...ed-manager.
#9
Ju13s_09 · 23 napja
@Vivid köszi neked is, bár nem tudom mire utaltál a 4.10-es verzióval, szerintem az a Patch verziója. Na de én voltam a Láma mert a legújabb
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
-on lévő legújabb verzióból létezik egy Lite verzió is, és abban nincs benne ez a funkció, de a simában benne van a Beállítások/Revanced Extended/Lejátszó/Lejátszó gombok-ban ott a 2 opció ha valakit ez érdekel, és ez is full magyar(van hozzá ott egy Downloader is ami működik). Ettől függetlenül a Revanced App a 19.16.39 -es verziót ajánlja, szóval mindkettőt lemeózom majd.
A megoldás komment, végülis az első kommentelőé, de még nem zárom le, hátha valami észrevétel idekerül még....
#10
Ju13s_09 · 16 napja
Kinyitottam a dolgot mert olyan boomernek érzem most magam, nem tudom hogy kell használni a Revanced managert a patcheléssel, nem lehet betallózni a 4.10-es patchet vagy én nem is tudom...gyűlölöm ezt az androidot...nekem a Windows a világom 😆
@SDaev ha tudsz segíts...
Bár nekem most egy teljes felpatchelt APK van fent, de 4.9-es patchel, és erre nem tudom kiválasztani, vagyis látja hogy kompatibilis a verzió mindennel is, de eleve a .zip patchet nem tudom hogy kell neki megadni. - a patch a githubról van, a fejlsztőtől.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 114 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,634 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!