Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
EDIT: Ebből sajna nem lesz semmi. Köszi azért... Pro tipp mindenkinek: legalább 2 különböző helyen tárolj minden fontos adatot Grin

Sziasztok. Openoffice-ban .xls fájlba gépeltem, a meglevő (előzőleg mentett) fájlhoz egy sort írtam, amikor elment az áram egy pillanatra, pc instant off. Innentől kezdve a fájlt üresnek nyitja meg úgy az openoffice, mint az excel. A fájl mérete adott, 348kb, így számítok rá, hogy ami év eleje óta bele lett írva, az valahol ott is van. Kérdés, hogy ez bármilyen formában kinyerhető-e vagy felejtsem el?
Üdv!
Olyan kérdésem van, hogy szeretném az Excel -be "Képek táblázattá alakítása" opciót használni.
Link: Adatok beszúrása képből

Pár napja hallottam erről a lehetőségről, és most pont kapóra jönne, mivel van pár A4 -s papíralapú táblázatba kinyomtatott dokumentumom, amit kaptam. Ezt szeretném felvinni Excel -be, mert formázni kell rajta, illetve nem minden sora kell.
(Tudom, megoldható ha elkezdem be gépelni egyesével..., de kimondottan erre a célra született meg ez a remek lehetőség, hogy ne keljen be gépelni...)
A problémám, hogy sehol nem találom az én excel -be. LTSC 2021-s verzióm van.

A linkelt oldalon írja:
"Fontos: A Windows Excel képből származó adatai csak az =1903 >Windows 11 vagy Windows 10 verziójában támogatottak (a Microsoft Edge WebView2 Futtatókörnyezetnek telepítve kell lennie)."

1. Windows 11 Pro 22H2 van nekem.
2. Microsoft Edge WebView2 Futtatókörnyezetnek telepítve kell lennie -> https://i.imgur.com/3SBUQDf.png
3. Így néz ki az Excel -em, -> https://i.imgur.com/6GF9u3m.png

Néztem videókat, de nem találom sehol sem az Adat fülön a Kép fájlból parancsot.

Tehát szeretnék segítséget kérni, hogy a problémámat orvosoljam.
Köszi.

-------
Edit:
Köszi Nortek, nem volt nekem egyértelmű, hogy a képeden a 365 jelölés nem reklám, hanem csak avval verzióval lehet előcsalni a kívánt dolgot.
Tied a pont. Bocsi, nem esett le elsőre, se másodszorra...
Sziasztok! Smile
Már tűvé tettem érte a netet, kerestem, de nem találtam meg.
Nincs valakinek meg ez a kiadás ? A neten sok helyen rátalálni nyomára, de letölteni eddig nem tudtam.
Valaki tud ebben segíteni? Ha esetleg magyar, az se baj.
Köszönöm.
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Office 2013 Standard kulcsot, de nem tudom sehonnan se letölteni magyar nyelven ezt a verziót és nyelvi csomagot sem. Segítséget kérnék, van e esetleg valakinek, vagy tud ilyet készíteni? Próbáltam az Office 2013-2021 CR2, de azzal se ment.
Köszönöm.
„Házi feladat”
A Windows betűkészlet listájában nem lelhető föl egy adott betűtípus (pl.: Pristina), a kereső sem talál sehol a gépen ilyen nevű betűtípust, ugyan akkor a M$ Office Pro Plus 2021 bármely alkalmazásának betűlistájában szerepel az adott betűkészlet.

Hogyan távolítható el a M$ Office betűlistáiból a nemlétező betű neve?
Sziasztok!
Szükségem volna egy Teamviewerhez hasonló programra, mert ma jöttem rá, (nagyon régen használtam, nem is volt már fent a gépemen) a félrerakott Teamviewer programok nem müködnek, valószinű, hogy a szerverük "nyakon vágja" a gyanús programokat, és nem engedélyezi a csatlakozást. Vagyis lenne nálam a program és a volt kollégám gépére fel lehetne rakni a kliens programot és az asztalán megnézhetném, hogy mi a problémája. (Sokszor olyan egyszerű dolgok megakasztják, és ha volna egy ilyen program, rögtön látnám, hogy meg tudom-e oldani, vagy el kell menni hozzá.) Tudom, van a távoli asztal elérés, de nem tudom, hogy win 7-essel müködik-e, míg a Teamviewernél csak rákattintott egy ikonra megmondta a jelszót és már müködött is. Vagyis jobban szeretnék egy különálló programot hozzá.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Sziasztok!

Céges Outlook Office webes felületü

Innen Szeretnék emaileket átrakni privát gmailba?

Üdv: Millord
Kedves szakértők, a következő problémával akadtam össze:
Középiskolai pedagógus feleségem laptopján kulccsal aktivált Office 19 Pro plus fut két éve saját MS fiókkal. Az iskolában használnak iskolai MS fiókot amibe ha kell bejelentkezik és használja az MS 365-t. Ma történt, hogy egy emailban kapott iskolai Word-t megnyitott az iskolai fiókon keresztül és a gépen lévő office fiók átváltott MS 365-re/termékinformáció/ az iskolai MS fiókkal összekötve. Nem tudja mi történt állítja, hogy csak a dokumentumot nyitotta meg. Próbáltam a fiókon belül licencet visszaváltani az Office 19, de nem engedi, ha beírom a kulcsot a saját fiók adatokkal azt írja, hogy egy másik fiókban már aktiválták a kulcsot. Szerintem összeakadtak a fiókok v. letiltódott a Office 19 kulcsa. De az végképp nem értem, hogyan módosult a telepített Office termék. Néztem a telepített programok között nincs Microsoft 365, tehát a gépre nem települt, csak a fiókot birtokolja. Lehet, hogy már csak az MS support tudja visszaállítani? Hogy lehet megszabadulni, törölni a gépről a Microsoft 365-t?
Köszönöm az segítő tanácsokat!
Sziasztok !
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy lenne -e valakinek,vagy hogy honnan tölthetnék le egy Microsoft Visio 2010 x64 Pro VL szoftvert amit Toolkittel lehet aktiválni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek !!
Üdv Laci
Üdv Úrak!

Olyan dolog érdekelne, amivel lehetne készíteni olyan "programot", ami álltalam készített leírásokat tartalmazna.
Én elképzelésem, de tévedhetek, és lehet nem is lehet kivitelezni, alap szinten.
Egy kis program lenne, amit feltelepítek, és különböző menüpontok lennének benne, a menüpontok alatt leírások, képekkel.
Ha valami változik, akkor újra kell telepíteni, az új ilyen telepítő verziót és akkor jelenik meg benne, vagy valami "updat" opció benne, és akiknél telepítve van, arra rá nyomnak, majd frissülne.
A programnak lenne egy törlési menüje is, amivel szépen uninstall -ja magát.

Kivitelezhető-e ilyen dolog ?
Köszi.

1. Az ember csak segítene szeretne másoknak!
2. Nincs nagy elvárás se tőlem, se tőled, se a programtól!
3. Nem kell 26 féle "mókolást" megcsinálni, hogy XY őskövületi gépen induljon!
4. Ha te unokád, öcséd, barátod, bárki jobban tudja magát kifejezni, OTT a lehetésg!
5. Köszi.
Üdv guruk!

Szeretnék érdeklődni, hogy milyen PDF szerkesztő programot tudnátok ajánlani, amivel ha megírok 1-1 írást, úgy menti el, hogy amikor megnézem/megnézik azt ne lehessen szerkeszteni ?
Tehát azt szeretném elérni, hogy az írott szöveg mintha kép lenne.
Semmi köze a másoláshoz, esztétikailag így jobban nézne ki.

Jelenleg Office Word -al csinálom, mentés másként .pdf, de kívánt eredményt nem sikerült elérni vele.
Köszönöm.
Hali,
PFD szerkesztő ingyenes progamot keresek, olyant amivel beleszerkeszthetek egy adott pdf dokumentum szövegébe,

Az adott dokumentum szerkeszthető, de csak mind fizetős pdf programokat találtam!
Helló!

Kérdésem a következő hogy miért nem tűnik el onnan az Office maradék dolgai amit már nem lehet megnyitni mert hibaüzenet kapok!?

i.imgur.com/BQes8v7.png
Sziasztok!
Kérem segítsetek, ha van valami ötletetek - nekem már nincs.
MS Office 2021 LTSC a probléma forrása Win 11-en.

Wordben készített dokumentumokat nem tudok PDF formátumba elmenteni. Pontosabban tudok, de a pdf oldalak teljesen üresek.
A többi Office appban jól ment el pdf-be, csak Wordből nem.
Hiába hívom be Adobe Acrobat Pro DC-be vagy PDF24-be (offline), ekkor is üres oldalakat készít Word dokuból. A többi Office appból ekkor is helyesen ment.
Egyedül csak a PDF24 online esetében tudok helyes pdf-et készíteni, ha feltöltöm, online átalakítás után letöltöm.
2021. december közepéig (kb. 20-áig) rendesen működött. Ezt követően nem tudom mi történt vele. Nem telepítettem új programot, nem állítottam a rendszeren semmit - legalábbis tudatosan.
A fiam laposán - az enyém is laptop - minden működik, ugyanaz az OS és Office verzió.
Most az elszámolási időszakban nem akarom újratelepíteni - sem időm, sem türelmem nincs hozzá. No meg áprilisban új lapost akarok venni.

Minden építő javaslatot hálásan fogadok.
Köszönettel,
OldFox
Adott az alábbi office:
Office.2019.x86.C2R.Integrated.January.2021.Hungarian-Kori

Valaki tud segíteni, hogy hol találhatók aktiváló kulcsot, mert azzal szeretném aktiválni!
Sziasztok!

Ismerősöm windows 10-et használ és jó ideje előfizetett az office 365-re. Az előfizetés lejárt és már nem szeretne tovább fizetni, s fel szeretné tenni az office 2019-et. Sajnos nem megy neki,mert azOffice 2013-2019 C2R Install segítségével feltett két összetevőt (word,excel), de miután aktiválta és indítani a word-öt, nem a 2019-es indul, hanem a lejárt 365. Tudnátok segíteni abban miképpen kell eltávolítani a 365-öt, vagy letiltani?

Köszönöm.
Sziasztok, lenne egy olyan gondom hogy szeretnék dia vetitést egy laptopról de ha rámegyek a diavetités gombra akkor a laptopom kijelzőjén jelenik meg dia előnézet a projektoron pedig maga a dia viszont ha vége a diáknak vagy rámegyek diavetítés befejezésére akkor a projektoron a windows asztalt látom.
Minden alkalommal win logo + p megkötözésre kell mennem.

Hogy tudom beállítani azt hogy automatikusan a dia levetítése után vissza álljon a rendszerben a projektoron is ugyan azt lássam mint a laptop kijelzőn?
Meg tudom ezt csinálni a többi felhasználónak se kelljen rajta beállítgatni 1 sével ?

beállításoknál -> Speciális -> Megjelenítéseknél ha lepipálom a Képernyő automatikus kiterjesztése hordozható eszközök esetén vagy a diavetités beállításai-> kirakati bemutató akkor nincs gond. Csak meg lehetne csinálni minden a gépen lévő felhasználónak ne maradjon kiterjesztett a projektor. ?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Office 2016 pro plus
Windows 10 Pro 21H1 x64.
A laptopot hdmin csatlakoztattam rá a projektorra.
Epson projektoról lenne szó.
Üdv, sziasztok!

Gépemen jelenleg Office 2016 van fent, sajnos pár hete elkezdte, hogy nincs akiválva. Word -t elindítom, bezárom a felugró ablakot, Fiók, itt jobb fent azt olvasom, hogy "Aktivált termék Microsoft Word 2016".
De ennek ellenére mégis gond van a licenszel, azaz nincs aktiválva.
Képlink: KÉP
Office 2013-2019 C2R Install 7.1.8 -t beszereztem, és próbáltam aktiválni, de sajnos nem sikerül.

Aktiválás menete, ahogy próbáltam:
"Aktivalas (nem legalis):
- A telepites vegeztevel megint megjelenik a telepito ablak, amit valts at a "Utilities" fulre.
- Kattints az "Office RETAIL => VL" gombra es vard meg a muvelet veget.
- Ezutan kattints az "Activate Office" gombra es ismet vard meg, mig a program befejezi a muveletet."


Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit próbáljak ki, nézzek meg, hogy megoldódjon a gondom ?
Annyit nem használom, hogy vegyek kulcsot, de ellenben pár dolog miatt igen.
Köszi.
Hogyan lehet integrált office telepítő.iso-t készíteni? Egy leírásra lenne szűkségem. előre is köszönöm.
Köszönöm a választ. Amúgy a kérdés egy leírásra vonatkozott. Mivel ismerem ezt az oldalt régóta, így tudok a frissítésekkel integrált verziókról is. De megadom neked a pontot, mert legalább foglalkoztál a kérdéssel. Én már találtam
nagyon egyszerű és gyors megoldást. Még egyszer köszönöm a fáradozásodat.
Sziasztok !Smile
Letöltöttem az OPREND-ről a 2019-es Office-t, 64 Bit-es változatban és nem tudom aktiválni...Cry
Kérlek, ajánljatok egy olyan aktivátort, amivel aktiválni lehet a 2019-es verziót !
Előre is, meg szeretném köszönni nektek !Grin
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!