Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
Sziasztok!
Adott egy biztonsági kamera amit rádugtam a routerre!
Telefonon látom is, de hogy tudnám megoldani, hogy gépen, vagy okos tv-n is lássam ami szintén erre a routerre csatlakozik?
Sziasztok.Nem ide tartozik,de azért megkérdezem.Van egy ip kamerám otthon.Az lenne a kérdésem,hogy azt ki láthatja? Idegenek más hálózatról láthatják?Vagy csak az,aki az én internetemet használja ?
Sziasztok!

A napokban vásároltam egy szép kis kamerát,egész pontosan,ilyet.

Itt jön a kérdésem:
Üzembe helyezés,de hogyan?
Adott egy RT-AC57U ASUS router
i.imgur.com/d5eQ2m4.jpg
ami ugye bent van a lakásban.
Mire lenne szükségem (antenna,erősitő,stb.) ahoz,hogy a lakástól kb. 10-15méterre felszerelve fogja a wifi-t és működjön tökéletesen?
Előre is köszönöm a válaszokat és kívánok mindenkinek kellemes hétvégét.
Üdv tisztelt szakértők!

Olyan próblémával szembesültem, hogy a család szeretne sok - sok képet kinyomtatni, rendes fényképalbumba. A próbléma, hogy kép méretezési gondok akadnak. Standard kép méret 10*15cm. Ez egy normális kézzel megfogható kép, fénykép (retro)
Amit digitális eszközzel csináltunk, azok méretei elég széles skálán mozog sajnos, de amből nyomtatni szeretnénk, annak a méretei 736*736px. Ebből hogyan tudok minőség romlás nélkül 10*15cm -s képet készíteni ? Mspaint, IrfanView, Gimp -el próbáltam, de mind kép nyomott lett. Érthető a nagyobb felbontás miatt.

a,
- ha a szélességet, és magasságot én adom meg kézzel akkor a kép nyomott, azaz összenyomott.

b,
- ha a szélességet, vagy a magasságot adom meg, tehát csak egyik értéket, a másik autómatikusan változik hozzá, akkor a kép nyújtott lesz.

c,
- ha automatikus méretezést próbálok akkor a képről levágódnak a szélei és van amelyiken nagyittás is észrevehető

Igen, igazad van korábban kellett volna gondolni arra, hogy nyomtatni szeretném, akkor talán könnyebb lenne. Sajnos nem így történt. Milyen megoldással lehetne orvosolni a problémát ?
Ezek az opciók vannak megadva: 9x13, 10x15, 11x17, 13x18, 15x20, 20x30, 30x40 cm-be.
Tehát e valamelyik, de legfontossabb az első négy (4) méret lenne a legoptimálisabb.
Ha nem is lehet minőség romlás nélkül, de a veszteség minimálisan járulékos az is érdekel!
Köszi.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!