Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
Szia!

Nem lehetne ebből (Windows 10 AIO x64 Integrated August 2015 IE11 Hungarian-Kori) egy olyan telepítőt is csinálni ami ráfér egy fat32-re formázott pendrive-ra, GPT-partícióra UEFI-ben szeretném telepíteni.
De szerintem nemcsak engem érdekelne egy ilyen telepítő.
Válaszodat előre is köszönöm.
Akárhányszor zároltatva otthon hagyom a gépem kékhalállal újraindul. Ha nem zároltatom napokig semmi. Mi az okozója?

Eseménynapló ennyi róla:

"Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x0000000a (0x0000000000000048, 0x0000000000000002, 0x0000000000000001, 0xfffff8039f8a86d3). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 090115-12515-01."
Hogy a Windows ennyi mindenért kér engedélyt .
Szerintetek ?
www.mrtcsapat.hu/nem-veszelyes.PNG


Elnézést előre is ha valamit én rontottam el .
Sziasztok!
Sok embertől hallottam hogy ha valakinek a gépében 4 vagy annál több GB RAM van akkor ajánlatos kikapcsolni a lapozófájlt.

Ez mennyire igaz?

Az én gépem egy Samsung Notebook 64bites Windows 10-el és 4GB RAM társaságában Intel GMA videóvezérlővel.

Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne Windows 10 -el a Huawei HG8245H routeremen portot nyitni?

Már beállítottam a router admin felületén egy átirányítást:
www.kephost.com/images/2015/08/29/Windows10.Port.png


De az uTorrent még mindíg azt írja hogy nincs nyitva:
www.kephost.com/images/2015/08/29/Windows10.Port.2.png


Esetleg valaki tudná hogy lehet elérni hogy a PORT nyitva legyen.

Előre is köszönöm!

U.I: Szolgáltatóm a Magyar Telekom, Csomagom NetMánia XXL.
Sziasztok! Tud e valaki segiteni..

Köszönöm szépen előre is a segitséget.
Smile
Sziasztok
Ha minden igaz, hamarosan egy ssd kerül a gépembe, amire természetesen egy x64-es win10 pro fog felmenni. Abban kérnék segítséget, hogy milyen beállításokat alkalmazzak a winben, az ssd kímélése miatt, illetve érdemes e valamilyen karbantartó programot feltenni, és ha igen, azt milyen beállításokkal?
Sziasztok! Az alábbi problémában kérnék segítséget:
Windows 10-em van,de 7 alatt is jelentkezett ez a probléma.A gép bekapcsolásakor egészen a kék logós ablakig eljut,majd lekapcsol.Ismét bekapcsolom,immár feláll a rendszer és működik.Néha meg kék halál és újra indul általában kernel,illetve memória hibára hivatkozva,néha VGA-ra is.Új telepítés után is fenn áll ez a helyzet,bár csak 2-3 hét után.Az üzletben,ahol vásárolni szoktam tanácstalanok...Ezt mi okozhatja?BIOS,hardver?Segítségeteket köszönöm.
Egy barátom megkérdezte,hogy win10-re milyen virusirtót ajánlok,de nem igazán tudtam neki érdemleges válasszal szolgálni,hogy melyik a legjobb! Szerintetek melyik?Smile
Amióta a Windows 10-et telepítettem, nem tudok internetezni ("a lap nem nyitható meg" hibaüzenetet kapok), ha közben VPN kapcsolatban vagyok a cégem szerverével.
Az XP és Win 7 alatt hibátlanul működött párhuzamosan a netezés és a VPN kapcsolat.
Gyanítom, hogy a probléma abból adódik, hogy a VPN kapcsolatoknál a TCP/IPv4 tulajdonságokat nem lehet megnyitni, és ezért az alapértelmezett átjáró elől sem lehet kivenni a pipát. A fórumokon történt kutakodásom után azt tapasztaltam, hogy ez kb. 1,5 éves hiba. Vagy én vagyok ennyire ügyetlen, hogy nem találom a megoldást?
Hogy lehet VPN kapcsolat létrehozása alatt netezni a Windows 10 alatt?
Köszönöm.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy BIOS frissítés után szükséges-e újratelepíteni a Windowst?
Egészen pontosan a naptári értesítés hangjelzésének a kikapcsolására lennék kíváncsi, mert szép és jó hogy előre szól kinek lesz születésnapja vagy hasonlók, de néma csöndben a frászt hozza az emberre, főleg ha több közelgő esemény van amik kiikszelgetése után újra trillázik ha egy napra több esemény jut.
Lumia 530-at használok, a YouTube videók viszont gyakran úgy jelennek meg, hogy a videó egy része szürke lesz, van amikor már szinte az egészet beborítja. Az oldal újrafrissítése általában megoldja a problémát, de végleges megoldás kellene.
Sziasztok!

A Daemon tools lite legfrisebb (10-es) verziójához kellene egy személyi licence. Tudtok ebben segíteni?

Előre is köszönöm.
Üdv.
Windows 10 Pro. Az lenne a problémám, hogy a fájlkezelőm akárhányszor bezárom-megnyitom mindig másik pozícióba jelenik meg, akárhogyan állítgatom nem jegyzi meg úgy ahogyan szeretném.
Sziasztok!
Ubuntut telepítettem - illetve csak kipróbáltam - de nem látja a meghajtóimat. SSD, HDD - egyiket sem Talán az ntfs partició miatt van...? HELP..
Ezt írja (a barracuda a HDD)
kepfeltoltes.hu/150819/F_nyk_p-0065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!

Az a háztartásban, minden gépemet frissítettem a régebbi asztali gépem volt az, amelyiken az inider verziókat raktam fel mindig.. amikor kijött az utolsó 10240-es még!! insider build akkor én írtam is még korábban, hogy lehet későn frissítettem fel a korábbi buildról, ezért nem aktiválta be magát automatikusan... erre akkor ugye gabesztől kaptam azt a jó kis kms aktiválás módszert az végül beaktiválta a rendszert.

Most a napokban erre a gépre felraktam a win7 ultimate-t azta kulcsot használtam amit az üzifalon is megosztott gabesz és még mindig jó Smile

frissítettem ezt a 7-est win10-re de nem aktiválta be magát pedig:

- Bejelentkezés MS fiókkal megvolt.
- Fiókom visszaigazolása egy a telefonra küldött sms-el megvolt.És mégsem aktiválta magát a win10, pedig a normál updaten keresztüli frissítési procedúrát szenvedtem végig.
Átgondoltam és lehet, hogy a korábbi még insider verzió telepítése végett történt ez, ezért nem aktiválja magát és már csak KMS-el lehet majd ezt a gépemet aktiválni (persze ez sem gond amíg működik... meg van ugye AutoKMS)

De mégis, egy új MS fiók vagy mi oldaná meg, hogy ezen a gépen is az a bizonyos Tartós aktiválás felirat jelenjen meg?
Üdv. Mindenkinek.

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Minden újra indulásnál ez a kép fogad.
Hogyan lehet ezt eltüntetni.

Előre is köszönöm.
kepfeltoltes.hu/150817/446811157N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Helló . Segítségre volna szükségem.

Frissítettem a win.10-re és amikor elkezdtem használni, minden klasszul működött ( a start menu , meg a tálca is ), kb. 15 perc után a start menu csak jobb klikkel tudtam kinyitni és csak sort adott ki. A tálca jobb oldalán lévő ikonokat (intern,hangok,üzenetek) egyáltalán nem tudtam megnyitni egérrel.
Erre berágtam és csináltam egy visszaállítást sikeressen. májd ismét ugyanezzel a problémával szembesültem. A neten kutakodtam a megoldással de azokra sem jön vissza a start menu, meg a tálca normális használata. ( szerintem másnak is van ez a probléma )
Ha valaki tudna segíteni ,,,,megköszönném............köszi
Üdv mindenkinek.
Segítségre lenne szükségem.
A mióta win 10-re frissítettem a WIN 7-et a képernyő be van állítva hogy 5 perc múlva lekapcsoljon. Minden rendbe is van eddig de, nem tudom felébreszteni se billentyűvel sem egérrel.Az alvó állapot kivan kapcsolva.
Előre is köszönöm.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!